Ma 2016. május 25. szerda Orbán napja van.
Nyitólap | Tudod-e? | Kisokos | Tanácsadók | Játékok | Jóslás | Horoszkóp | Eseménynaptár | Ajándékkereső

Szavazás

A SZAKÍTÁSRÓL
 
Advertisement

Bölcsesség

Búcsúra szükség van az új találkozáshoz
 

Vicc

A fiatal titkárnő indulna haza, amikor látja, hogy a főnöke egy papírral toporog az iratmegsemmisítő előtt. A főnök megszólítja:

- Nem tudja véletlenül, hogyan működik ez az izé? - A titkárnő fogja a papírt, beteszi a gépbe, megnyomja a gombot. A készülék behúzza az iratot.

- Segíthetek még valamiben? - kérdezi a titkárnő.

- Nem, köszönöm, egy fénymásolat elég lesz...

 

 
 

 


Nyitólap arrow Jóslás
 


Jóslás Nyomtatás E-mail

A Mágus kártya képeMióta világ a világ, szeretnénk ismerni a jövőt, szeretnénk, ha vágyainknak megfelelően alakulnának a dolgok körülöttünk. De a NAGY EGÉSZ úgy van kitalálva, hogy csak keveseknek, és csak ritkán adatik meg a dolgok előre kiszámíthatóságának képessége. Naponta-hetente-havonta bújjuk a horoszkópokat, teszteket oldunk meg.  Tudni akarjuk, hogy milyenek vagyunk. Főleg, hogy milyen szépek, okosak és jók. Mert ugye az a méltányos megoldás, ha a rossz dolgok nem velünk, a jókkal esnek meg, hanem csak az újságokban, csak másokkal (akik nyilván nem olyan tökéletesek, mint mi) fordulhatnak elő. Aztán ha balul üt ki valami, és padlóra kerülünk, csak nézünk, hogy ezt meg mivel érdemeltük ki? És akkor kezdünk rájönni, hogy az élet nem mindig a mi igazságunk, a mi értékrendünk, a mi reményeink szerint alakul. Nyilván badarság lenne az egész világra haragudni, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerintünk kellett volna. De akkor mi a megoldás? Mert ugye élni kell…? És ha már belementünk a játékba, akkor miért ne élvezzük a dolgot? Talán, ha egy picit jobban ismernénk magunkat, ha a hibáinkat és erényeinket sem tagadnánk meg, akkor könnyebb lenne feltérképezni a ránk váró nagybetűst.
Na erre jó a jóslás!
Ha elbizonytalanodtál, ha döntés előtt állsz, vagy ha csak a kíváncsiság hajt, próbáld ki!
A Tarot egy kb. 1600 táján elterjedt 78 lapból álló kártyacsomag. A kártyákat bármiről lehet kérdezni. Javaslatot ad, felvázolja a lehetséges következményeket.
DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kártya utat mutat, nem dönt helyetted!
Lehet, hogy olyan választ kapsz, amire belsőleg nem vagy felkészülve. Ekkor teljesen normális reakció az elutasítás. De a válasz attól még az a válasz marad…
A pók (hernyó, béka, egér, stb.) is létezik, és bármennyire is elutasítjuk, mindig pók (hernyó, bbéka, egér) marad. A Tarotnak is csak szubjektív jelentése van. Ha megtalálod a helyét az életedben, akkor komoly segítséget jelenthet az eligazodásban, a döntési helyzetekben.
Itt most négy féle kirakási módot találsz. Mind más élethelyzetben segíthet. A KAPCSOLAT megmutatja egy másik emberrel (főleg pasival) egymáshoz való viszonyulásotokat gondolati és érzelmi síkon, valamint a ”tettek mezején”. Az IRÁNYTŰ döntési helyzetekben ad támpontot. A VAKFOLTot akkor használd, ha úgy érzed, nem működnek a dolgaid, valamelyik területen nem tudsz továbblépni. Megmutatja, hogy mi az, amit nem ismersz fel, ami miatt megrekedtél. A SZERELMI JÓSLAT címe önmagáét beszél…
Javaslom, hogy akkor fogj hozzá a jósláshoz, amikor van pár tényleg nyugodt perced, amikor magadra tudsz figyelni, senki nem zavar. Mielőtt kiválasztod a lapokat vegyél egy mély lélegzetet orron át, úgy hogy közben lassan háromig számolsz, majd újabb három másodpercig tartsd bent. Ezután szájon át szintén három másodperc alatt engedd ki a levegőt. Ez egy jóga légzés, ami segít közelebb kerülni önmagunkhoz. Jóslás közben ne tedd keresztbe a kezed, a lábad!
SOK SIKERT!!!

 

 

 

 


 

Loading...


Elfelejtett jelszó?
Advertisement
 
ImpresszumAdatvédelemKapcsolatPartnereink